Telegram Group Search
.
🍀 @mardomdaran

🟩 تلگرام استارز رونمایی شد
🔴 ارز اختصاصی تلگرام برای خرید کالا و خدمات



💠 تلگرام در بیانیه‌ای مطبوعاتی از پروژه‌ی Telegram Stars پرده‌برداری کرد. به‌لطف این ویژگی، ازاین‌پس بات‌ها و مینی‌اپ‌های داخلیِ تلگرام می‌توانند خدمات و کالاهای دیجیتالی را به کاربران بفروشند و کسب درآمد کنند.

🔸«ستاره»های تلگرام، ارز اختصاصی و داخلی این پیام‌رسان هستند که ازطریق آن‌ها خرید خدمات جدید ساده‌تر می‌شود. ستاره‌ها را می‌توان ازطریق خرید درون‌برنامه‌ای و با پرداخت دلار تهیه کرد.

🔸سیستم تلگرام استارز با جدیدترین سیاست‌های اپل و گوگل در زمینه‌ی فروش کالاهای دیجیتالی سازگار است. تلگرام می‌گوید که بخش استارز فعلا در اول راه قرار دارد و در آینده میزبان تغییرات زیادی می‌شود.

🔸بر اساس گفته‌ی مدیرعامل تلگرام، توسعه‌دهندگان مینی‌اپ‌ می‌توانند پولی را که ازطریق ستاره‌های این پیام‌رسان دریافت کرده‌اند، ازطریق پلتفرم فرگمنت و تون‌کوین نقد کنند. امکان استفاده از ستاره‌های تلگرام برای تبلیغ مینی‌اپ‌ها وجود دارد.

♦️زومیت

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☀️ به‌نام خداوند باران نقل و تگرگ
نفس‌های باد وتپش‌های برگ

💠 @qoranrooz
الهی
امروزمان آغازی باشد
برای شکر بیکران از نعمت‌های الهی
قلب‌مان جایگاه فقط مهربانی
زندگی‌مان سرشار از آرامش
و روح‌مان غرق از محبت الهی

🌸 سلام صبح‌تون به‌خیر

▫️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️ هَا أَنْتُمْ هَٰؤُلَاءِ جَادَلْتُمْ عَنْهُمْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فَمَنْ يُجَادِلُ اللَّهَ عَنْهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَمْ مَنْ يَكُونُ عَلَيْهِمْ وَكِيلًا

آری، شما همانها هستید که در زندگی این جهان، از آنان دفاع کردید! اما کیست که در برابر خداوند، در روز رستاخیز از آنها دفاع کند؟! یا چه کسی است که وکیل و حامی آنها باشد؟!

Aha! There you are, pleading for them in the life of this world! But who will plead for them with Allah on the Day of Resurrection, or will be their defender?

گرفتم به دنيا از آن خائنان
شفاعت نماييد اى مؤمنان
در آن روز محشر كه آيد ز پس
طرفدار آنها بگردد چه كس‌؟
چه كس بهر آنها بگردد وكيل
«شفاعت كند پيش رب جليل»
--------------------
👈 قرآن کریم؛ سوره نساء، آیه‌ ۱۰۹

💠 کانال تلگرامی آیات روزانه قرآن کریم
💠 https://www.tg-me.com/qoranrooz
💠 کانال آیات روزانه قرآن کریم در ایتا
💠 https://eitaa.com/qoranrooz
.
🟩 چرا ایرانیان بیشترین استقبال را از بازی همستر داشتند؟ (۱ از ۳)
🔴 هجوم همستر مرموز رویای پولدار شدن یا ترویج تنبلی!


🍀 @mardomdaran
✍️ لیلامهداد

💠 این روزها همه‌جا حرف از «همستر کامبت» است؛ ربات تلگرامی با تصویر یک همستر نارنجی‌رنگ کارتونی که وعده داده هر چقدر بیشتر روی صفحه گوشی‌تان ضربه بزنید پول بیشتری نصیبتان خواهد شد و جالب‌تر اینکه بنابر ادعای این ربات، جایزه برنده‌ها به شکل ارز دیجیتال پرداخت خواهد شد. در بازی «همستر کامبت» باید راز جمع کردن سکه‌های بیشتر را یاد بگیرید، البته به شرط اینکه آن پست را لایک کنید،‌ با دوستانتان به اشتراک بگذارید و در نهایت کلمه «سکه» را برایشان کامنت کنید.

🔴 رویای همستری

🔸این حجم از استقبال از بازی‌هایی مانند همستر در ایران شاید نسبت به بسیاری از کشورهای دیگر بی‌سابقه باشد. دلیل آنهم واضح است. چون از منظر جامعه‌شناختی بسیاری از جوانان و حتی بسیاری از طیف‌های دیگر، بدشان نمی‌آید که ره صدساله را یک‌شبه بپیمایند.

🔸سمیه توحیدلو، جامعه‌شناس، نیز معتقد است که این برداشت مردم از بازی همستر و مشابه آن طبیعی است. وی در گفت‌وگو با «شهروند» می‌گوید: «در کشور ما با توجه به مشکلات اقتصادی بسیاری که در جامعه وجود دارد، طبیعی است که جوانان و حتی بزرگسالان حس می‌کنند که نمی‌توانند با حقوق و کار طبیعی و عُرف جامعه به جایی برسند، برای همین تلاش می‌کنند تا زندگی رؤیایی خود را از طرق دیگری بسازند.»

🔸وی ادامه می‌دهد: «این افراد برای رسیدن به نقطه مطلوب دست به هر کاری می‌زنند. یک روز در بورس ثبت‌نام می‌کنند، یک روز برای خودرو، یک روز هم برای سکه و دلار و یک روز هم برای همستر. یعنی ماهیت همه آنها عملا یکی است. همه این شیوه‌ها، از دید بخشی از جامعه ما راه‌هایی هستند برای اینکه به رویاهایشان برسند.

🔸درحالی‌که اگر مشکلات اقتصادی مرتفع شود مسلما بسیاری از این طیف و به‌خصوص جوانان به جای دل‌خوش کردن به این رویاها، به‌دنبال تولید و کارهای مولد‌ساز می‌روند. چون می‌دانند که می‌توانند با همین کار و حقوقی که می‌گیرند، مثلا طی ١٠سال صاحب خانه، ماشین و حداقل‌های زندگی شوند.آن‌وقت است که بازی‌هایی مثل همستر مانند امروز جایگاهی نخواهند داشت.»

🔴 «نات‌کوین» راه را برای «همستر» باز کرد

🔸قبل از تسخیر اینستاگرام، تلگرام و... توسط «همستر کامبت»، «نات‌کوین» میدان‌دار بود. در واقع، آبان ١٤٠٢نخستین نسخه اولیه «نات‌کوین» در قالب نوعی ربات تلگرامی عرضه شد. بنا به‌گفته متخصصان ارز دیجیتال، «همستر کامبت» هم‌قبیله «نات‌کوین» است، چون در نسخه اولیه هم کاربر با ضربه زدن روی صفحه گوشی‌اش ارز دیجیتال تحت عنوان «نات‌کوین» استخراج می‌کرد.

🔸«نات‌کوین» موفق ظاهر شد، چون بعد از چندماه در بلاکچین عرضه شد و در صرافی‌ها هم خرید و فروش شد. در حقیقت، شهرت «نات‌کوین» باعث شد راه برای بازی‌هایی از این جنس باز شود و حالا «همستر‌کامبت» با همان وعده‌ها کاربران را با خود همراه
کرده است.

🔴 «همستر کامبت» در انتظار سرانجام خوش!

🔸با شروع سال جدید - ١٤٠٣- «همستر کامبت» به پشتوانه محبوبیت «نات‌کوین» میان کاربران و به‌خصوص ایرانی‌ها طرفداران زیادی پیدا کرد و همین مسئله هم سبب شد این ربات تلگرامی با سروصدای زیادی شروع به فعالیت کند. البته تا زمانی که «همستر کامبت» در صرافی‌ها تعریف نشود، قیمت آن مشخص نخواهد بود، حتی معلوم نیست این بازی به سرانجام خوش «نات کوین» برسد یا نه.

🔴 بدون وب‌سایت، نقشه راه یا وایت‌پیپر

🔸بازی «همستر کامبت» با شعار «ضربه بزن و درآمد کسب کن» به‌نظر می‌رسد یک سرگرمی محض باشد، چون این بازی فاقد وب‌سایت، نقشه راه یا وایت‌پیپر است. بنابراین، هویت تیم طراح و توسعه‌دهنده‌ آن ناشناخته باقی مانده است. وقتی صحبت از «همستر کامبت» به میان می‌آید، کاربران «نات‌کوین» را مثال می‌زنند که به نقدینگی نزدیک شده است. این در حالی است که هنوز مشخص نیست «نات کوین» پروژه‌ای پایدار است یا خیر؟

🔸البته «بهمن آرمان»، کارشناس اقتصادی، این دست از بازی‌ها را برنامه‌ای برای کلاهبرداری عنوان می‌کند. او در گفت‌وگو با «شهروند» می‌گوید: «اصولا بازی «همستر» یا هر نوع بازی دیگری با هر نام و نشانی از قوانین بازارهای مالی تبعیت نمی‌کنند. برای همین هم هست که امکان کلاهبرداری در آن زیاد است.»

🔴 محبوبیت دوباره تلگرام

🔸با مطرح شدن موضوع فیلترینگ، تلگرام محبوبیتش را میان کاربران از دست داد و بسیاری از کاربران تصمیم گرفتند از اپلیکیشن‌های دیگر بهره ببرند، اما حالا تلگرام محلی شده برای رسیدن به آرزوهایی که «همستر کامبت» وعده‌اش را می‌دهد. اتفاقی که سبب شده طی روزهای گذشته کاربران بسیاری دوباره و به همت پروکسی‌ها و فیلترشکن‌ها به تلگرام برگردند.
🟩 چرا ایرانیان بیشترین استقبال را از بازی همستر داشتند؟ (۲ از ۳)
🔴 هجوم همستر مرموز رویای پولدار شدن یا ترویج تنبلی!


🍀 @mardomdaran

🔴 احتمال لو رفتن دیتاهای گوشی همراه قوی است

🔸«آرش کهنگی»، رئیس مؤسسه دیجیتال‌سازان هوشمند فردا، هم جزو کسانی است که به بازی «همستر» واکنش نشان داده است. او در صفحه اینستاگرامش در تحلیل این ربات تلگرامی گفته: «بزن روی گوشی‌ات تا پول بدهم! اگر فرض هم بر این باشد، به شخصه ٣ماه وقت برای این کار نمی‌گذارم.»

🔸«آرش کهنگی» این بازی ضربه زدن روی صفحه گوشی را راه استخراج ارز معرفی کرده است. او معتقد است این بازی هم به صفحه و هم باتری تلفن همراه آسیب می‌زند. به‌گفته رئیس مؤسسه دیجیتال‌سازان هوشمند فردا، این احتمال بسیار زیاد است که در میان ضربه زدن به صفحه، این بازی امکان دسترسی به عکس و سایر دیتاهای گوشی را درخواست کند و کاربر بدون توجه این امکان مجوز دسترسی را بدهد و در نهایت گوشی وی هک شود!

🔸او با اشاره به اینکه امکان دارد هر ربات تلگرامی دیگری با نام‌هایی مانند قورباغه یا مرغ دریایی یا هر نام دیگری بعد از این باب شود، گفته: «شاید این بازی‌ها، ارز هم بدهند اما ریسکی که کاربر قبول می‌کند ممکن است بالاتر از ٢٠، ٣٠، ١٠٠و ٢٠٠دلاری باشد که این بازی در نهایت نصیب کاربر می‌کند.»

🔴 ادامه‌دار شدن چنین بازی‌هایی به سست شدن ارزش پولی‌مان دامن می‌زند

🔸بنابر گزارش اتاق بازرگانی ایران، در ابتدای سال ١٤٠٠حدود ١٢میلیون ایرانی وارد بازار رمزارزها شده‌اند. در همان سال تعداد کاربران یکی از صرافی‌های رمزارز که بیشترین تعداد کاربر را در میان پلتفرم‌های ایرانی دارد، حدود یک میلیون نفر بوده که یک سال بعد یعنی سال ١٤٠٢به بیش از ٦میلیون نفر رسیده است. این آمار نشان‌دهنده اقبال ایرانیان به رمزارزها به‌عنوان یک دارایی در کلاس جهانی است که امکان مبادله سریع آن نیز بدون توجه به تحریم‌های بین‌المللی وجود دارد.

🔸«کاوه مشتاق»، مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران، در مورد چرایی اقبال ایرانیان به این بازی می‌گوید: « ارزش ریال به دلایل مختلف، افت کرده است. این در حالی است که تورم هم سبب شده ریال تضعیف شود. به همین منظور برخی از ایرانی‌ها سعی می‌کنند از نقدینگی‌های دیگری برای پس‌اندازه بهره ببرند.»بنابرنظر وی، ایرانی‌ها گاهی به بازار طلا و زمانی به بازار دلار و زمانی هم به سمت بازارهای ارز دیجیتال تمایل پیدا کرده‌اند تا ارزش دارایی‌شان را حفظ کنند.

🔸به‌گفته «مشتاق»، بازی‌هایی همچون «همستر» یا «نات‌کوین» بهانه‌های جدیدی هستند تا ایرانی‌ها شانس‌شان را برای ذخیره ارز دیجیتال امتحان کنند. در حال حاضر برای صحبت کردن درباره قابلیت نقد شدن همستر زود است. مدیرعامل انجمن بلاکچین ایران معتقد است بازی‌هایی از این دست می‌تواند در ادامه به سست شدن ارزش پولی‌مان دامن بزند. البته او بر این باور است که این بازی نمی‌تواند کلاهبرداری باشد، چون هزینه‌ای از کاربر دریافت نمی‌کند ولی یک وقت تلف کردن بزرگ است.

🔴 زمان مشخص می‌کند «همستر» باارزش است یا نه

🔸بیت‌کوین یکی از اولین‌های ارز دیجیتال است که هنوز هم معتبر است. این ارز دیجیتال از فرمول ریاضی استفاده می‌کرد و معادل آن مبلغی بیت‌کوین به کاربر تعلق می‌گرفت. به‌گفته «امیر بهادری‌فرد»، عضو هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی، از یک زمانی به بعد معاملات پیچیده شد و دستگاه‌های قوی و مواردی مانند «مزرعه بیت‌کوین» وارد کار شد. این در حالی بود که تولید بیت‌کوین هم محدود بود، بنابراین ارزش آن بالا رفت.

🔸این کارشناس بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به اینکه تئوری‌ها بر این مسئله تأکید دارند که نظام پولی در آینده به سمت ارزهای دیجیتال می‌رود، می‌گوید: «ارزهای مختلفی بعد از بیت‌کوین متولد شدند که روش‌های مختلفی را برای ماین‌ کردن - استخراج ارز - انتخاب می‌کردند.»

🔸عضو هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی با تأکید بر این مسئله که برخی برای «ماین کردن» از بازی‌ها استفاده می‌کنند، ادامه می‌دهد: «اینکه بخواهیم بگوییم این ارزها چقدر قابل اتکا هستند، نیاز به گذر زمان دارد. درخصوص «همستر» هم، گذر زمان مشخص می‌کند باارزش است یا خیر.»‌

🔴 «همستر» یک بیزینس بزرگ است؟

🔸بنابر گفته‌های «امیر بهادری‌فرد»، محدودیت‌ها و سختی استخراج سکه‌های کم‌ارزش مجازی، آن را ارزشمند می‌کند. عضو هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی با اشاره به اینکه سکه‌های کم‌ارزش مجازی که استخراجشان راحت است و در دست همگان بی‌شک ارزش بالایی نخواهند داشت، می‌گوید: «در چند روز اخیر «همستر» وایرال شده و جمعیت چشمگیری این بازی را دنبال می‌کنند، بنابراین منطقی نیست که ارز ارزشمندی باشد. هرچند قبلا هم پیش آمده شت‌کونتی با نیم سنت شروع به فعالیت کرده و در بلندمدت ارزشش به یکی، دو دلار هم رسیده است.»
🟩 چرا ایرانیان بیشترین استقبال را از بازی همستر داشتند؟ (۳ از ۳)
🔴 هجوم همستر مرموز رویای پولدار شدن یا ترویج تنبلی!


🍀 @mardomdaran

🔸وی بر این باور است که استقبال از «همستر» موجی است که راه افتاده و کاربران سعی می‌کنند از آن عقب نیفتند. او احتمالاتی را برای این بازی مطرح می‌کند و می‌گوید: «نمی‌توان احتمال کلاهبرداری را رد کرد، اما بیزینس کردن با این کاراکتر را هم می‌توان در میان احتمالات مطرح کرد.»

🔸به‌گفته عضو هیأت‌مدیره انجمن تولیدکنندگان اسباب بازی، طراحان این بازی کارکتری را خلق کرده‌اند و به واسطه این بازی به‌راحتی او را تبلیغ می‌کنند. او ادامه می‌دهد: «ایرانیان بیشترین استقبال را داشتند و این یک امتیاز مثبت برای طراحان بازی است، چون اگر با وجود تحریم‌ها می‌خواستند این کارکتر را معرفی کنند باید هزینه هنگفتی پرداخت می‌کردند .»

🔴 مراقب هکرها و سارقان باشید

🔸با همه این تفاصیل، «همستر» این روزها مورد اقبال برخی کاربران ایرانی قرار گرفته است، اگرچه که صاحب‌نظران در این خصوص احتمالاتی چون کلاهبرداری، سودده بودن یا نبودن این ربات تلگرامی را مطرح می‌کنند، اما واقعیت این است که نمی‌توان با قاطعیت نه این احتمالات را رد کرد نه قبول، بنابراین به‌نظر می‌رسد، مسئولان باید به این عرصه وارد شوند تا با آگاهی‌بخشی به شهروندان از احتمال آسیب دیدن کاربران جلوگیری کنند.اگر چه سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی درباره هک حساب‌های مردم در بازی همستر هشدار داده است.

🔸به‌گفته «حسین دلیریان» در این چند روز در بسیاری از سوپرگروه‌ها بحث‌های بسیاری از کاربران ایرانی را خواندم، شیوه جدید ماین کردن ارز دیجیتال با استفاده از بازی‌ها به بستر مناسبی برای هکرها و سارقان تبدیل شده است. «دلیریان» اعلام کرده: «به‌عنوان سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی می‌گویم، افرادی که در این بازی‌های شرکت می‌کنند، مراقب اطلاعات و حساب‌های خود باشند.»

🔴 همستر از کاربرانش خواست عاقلانه بازی کنند

🔸توسعه‌دهندگان همستر کامبت دو روز قبل اعلام کردند؛ ایردراپ این بازی صرفاً براساس تعداد سکه‌ها انجام نمی‌شود. درواقع آنها قصد دارند ایردراپ مذکور را براساس پرافیت یا سودی انجام دهند که کاربران در هر ساعت به‌دست می‌آورند. به‌عبارت دقیق‌تر آنها قصد دارند ایردراپ مذکور را براساس پرافیت یا سودی انجام دهند که کاربران در هر ساعت به‌دست می‌آورند. البته توسعه‌دهندگان بازی مذکور اعلام کردند عوامل دیگری هم در این واجد شرایط شدن ایردراپ نقش خواهند داشت، اما آنها را در روزهای آینده اعلام خواهند کرد. اگرچه آنها در نهایت هم از کاربران‌شان خواستند تا عاقلانه بازی کنند.

🔸بعضی از فعالان بازار ارزهای دیجیتال باور دارند که همستر کامبت برای افزایش مشارکت کاربران خود چنین تصمیمی گرفته‌ تا ایردراپ‌شان را براساس ارزش‌افزوده‌‌ای انجام دهند که آنها ایجاد کرده‌اند. در نتیجه عواملی مثل تعداد افراد دعوت‌شده از طریق لینک منحصربه‌فرد کاربران هم می‌تواند در ایردراپ این بازی مؤثر باشد.

🔸نکته قابل تامل اینکه توسعه‌دهندگان بازی مذکور خاطرنشان کردند هم‌اکنون سرور آنها با مشکلات جدیدی روبه‌رو شده‌ است. آنها تأکید کردند که به‌طور خستگی‌ناپذیری روی آن کار کرده و سعی می‌کنند تا در اسرع وقت مشکلات موجود را برطرف کنند.

🔴 سلامت‌تان را فدا نکنید

🔸«همستر کامبت»، بازی‌ای که سلامت کاربران را نشانه رفته است. به‌گفته «محمدتقی حلی‌ساز»، متخصص طب فیزیکی و توانبخشی، فراگیری بازی «همستر» در میان ایرانیان اتفاق خوشایندی نیست و ممکن است صدمات جبران‌‌ناپذیری به سلامت آنها بزند. بنابرنظر «محمدتقی حلی‌ساز»، «همستر» دشمن شماره یک گردن، شانه و آرنج است.

🔸این متخصص طب فیزیکی و توانبخشی هشدار داده: «افرادی که بیش از حد درگیر استفاده از تلفن همراه و این بازی شوند، در مرحله اول دچار آسیب در بخش‌های گردن، شانه، آرنج و دست‌ها می‌شوند و اگر این موضوع به‌صورت طولانی ادامه پیدا کند کمر و بخش‌های دیگر بدن نیز دچار عوارض‌های شدید خواهد شد.»

♦️روزنامه شهروند

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🟩 واکنش رضا رشیدپور به همستر پولساز و پرحاشیه تلگرام

🔸برای جوانان سخنوری نکنید، او عقلش بیشتر از ماست ولی وقتی راه امکان بسته باشد، وهم احتمال غالب می‌شود
.


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🔴 تیتـــر کنایه آمیـــز امروز (شنبه) روزنامه سازندگی: مشورت مومنـــانـه!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☀️ به‌نام پروردگار آمرزنده و مهربان

💠 @qoranrooz
زندگی تنها با لبخند
کمی محبت درکنارش مهربانی
همراه با گذشت و بخشش زیبا می‌شود

🌸 سلام
روزتون شاد شاد
زندگی تون سبز
دلتون گرم و پر از عشق
روزتون به خیر و سرشار از شادی


▫️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️ وَمَنْ يَعْمَلْ سُوءًا أَوْ يَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ يَسْتَغْفِرِ اللَّهَ يَجِدِ اللَّهَ غَفُورًا رَحِيمًا

کسی که کار بدی انجام دهد یا به خود ستم کند، سپس از خداوند طلب آمرزش نماید، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت.

Whoever commits evil or wrongs himself and then pleads to Allah for forgiveness, will find Allah all-forgiving, all-merciful.

هرآن‌كس كز او كار بد سر زند
و يا آنكه بر نفس ظلمى كند
پس آنگه به حاجت ز درگاه رب
كند رحمت و مغفرت را طلب
در اين حال با قلب خود در حضور
بيابد خدا را رحيم و غفور
--------------------
👈 قرآن کریم؛ سوره نساء، آیه‌ ۱۱۰

💠 کانال تلگرامی آیات روزانه قرآن کریم
💠 https://www.tg-me.com/qoranrooz
💠 کانال آیات روزانه قرآن کریم در ایتا
💠 https://eitaa.com/qoranrooz
.
🟩 دومین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان علوم اجتماعی
🔴 در باغ موزه نگارستان برگزار می‌شود


 🍀 @mardomdaran

💠 دومین گردهمایی بزرگ دانش آموختگان علوم اجتماعی دوشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ در باغ موزه نگارستان برگزار می‌شود.

🔸سال‌گذشته فارغ‌التحصیلان اولین دانشکده علوم اجتماعی در ایران پس از ۴۰سال گردهم آمدند و به‌یاد روزهای قدیم، دانشجویانی که برخی‌های‌شان پیش از انقلاب و بیشترشان در سال‌های نخست انقلاب در این دانشکده درس خوانده‌اند یک دورهمی جذاب برگزار کردند.

🔸گردهمایی سال گذشته با استقبال بسیار خوب دانش آموختگان دانشکده مواجه شد، از این رو امسال دومین گردهمایی همکلاسی و هم‌دانشگاهی‌هایی که در دهه‌های ۵۰ و ۶۰ در دانشکده علوم اجتماعی درس خوانده‌اند برگزار  خواهد شد.

🔸سعید معیدفر، رئیس انجمن جامعه‌شناسی ایران درباره این گردهمایی گفت: پارسال که اولین گردهمایی را برگزار کردیم شاهد استقبال بسیار خوب هم دانشگاهی‌های دوران قدیم بودیم. برنامه سال‌گذشته مربوط به دانش آموختگان دهه ۵۰ بود. امسال اما از فارغ التحصیلان دهه ۶۰ یعنی کسانی که حدود ۴۰ سال پیش در دانشکده درس خوانده‌اند نیز دعوت شده است در این گردهمایی در محل باغ موزه نگارستان که محل تحصیل همه ما بود، شرکت کنند.

🔸معیدفر با اشاره به این‌که استقبال خوبی از فراخوان گردهمایی صورت گرفته است اظهار کرد: استقبال از این گردهمایی جالب و درعین‌حال عجیب است. بسیاری از دانش‌آموختگان دانشکده علوم اجتماعی طی سال های گذشته وارد حوزه‌های دیگری چون رسانه، فرهنگ، هنر ، معلمی و  مناصب و خدمات دیگری شده اند. اما برای این گردهمایی جدا از حرفه، سمت و کارشان استقبال خوبی نشان دادند. در واقع این مسئله نشان می‌دهد که شاید یکی از دلایل این استقبال وجود یک خلا در تشکل‌های مدنی است. حتی شاید یک خلا در حوزه ارتباطات انسانی باشد.

🔸معیدفر با اشاره به برگزاری گردهمایی با حضور افرادی با تفکرات مختلف گفت: حاضران در این گردهمایی بدون در نظر گرفتن تعلقات فکری و جناحی و تنها به‌صرف هویت همکلاسی بودن در سال‌های گذشته برای حضور در این گردهمایی اعلام آمادگی کرده‌اند.

🔸رئیس انجمن جامعه شناسی ایران ادامه داد: این مسئله خلا ارتباطات را نشان می‌دهد. به‌طوری که افراد بدون تقسیم بندی‌های گروهی، جناحی ، عقیدتی و شغلی می خواهند رها شوند و در یک جایی تنها به صرف همکلاسی بودن حضور داشته باشند و لحظات خوشی را کنار هم بگذرانند. افرادی که یک دوره از جوانی خودشان را  که البته دورانی پر از خاطره و شور و نشاط بود را کنار هم گذرانده‌اند و همین مسئله ترغیب‌شان می‌کند که دوباره کنار هم قرار بگیرند.  

🔸به گفته معیدفر این برنامه از ساعت ۱۷ روز دوشنبه ۲۱ خرداد برگزار می‌شود و در انتها به یک شام ساده یا عصرانه ختم می‌شود. البته دانش آموختگان دهه ۶۰ زودتر در محل باغ نگارستان حاضر می‌شوند و برنامه‌ای برای دیدار با استادانشان دارند. اما ساعت ۱۷ به‌جمع فارغ التحصیلان دهه پنجاهی می‌پیوندند. تاکنون حدود ۲۰۰ نفر  گفته‌اند در این گردهمایی شرکت می‌کنند.


🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🟩 هشدارهای انجمن بلاکچین درباره بازی همستر کامبت

 🍀 @mardomdaran

💠 اخیراً روش‌های بازی‌گونه در حوزه رمزارز گسترش یافته که می‌تواند سودآور باشد. انجمن #بلاکچین بنا بر مسئولیت اجتماعی خود لازم دانست برای اطلاع شهروندان و صیانت از وقت و دارایی آنها این موارد را ذکر کند:

⬅️ دقت کنید که سودآوری این پروژه‌ها تضمین شده نیست. در صرف وقت خود در این زمینه هوشیار باشید!

⬅️ دسترسی رمز عبور گوشی و گذرواژه ها و ۲۴ کلمه کیف پول را به هیچ‌کس ندهید و توکن خود را در ولت خود(نه در صرافی) نگهداری کنید.

⬅️ این #ایردراپ‌ها رایگان است، لزومی به هیچ پرداختی به کسی نیست.

⬅️ تنها به ربات‌هایی متصل شوید که ربات مرجع ایردراپ مربوطه است. به ربات‌های متفرقه متصل نشوید!

⬅️ توکن‌های خود را به بهانه فروش، در اختیار افراد دیگر قرار ندهید و دسترسی به دیگران ندهید.

#همستر_کامبت

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🍀 @mardomdaran

🔴 برنامه نهایی تبلیغاتی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🍀 @mardomdaran

🟩 #تیتر_یک: عکس‌های اشتباه آرمان امروز و ابتکار

فردارسانه‎ ‌‏-‌‎ ‎تیتر یک برخی از روزنامه‌های چاپِ روز یکشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ از نظر اصول تیترنویسی در ‏فردارسانه نقد شده است.‏

روزنامه سازندگی تیتر خود را «دوئل کارآمدی» انتخاب کرده است. تیتر ویژگی کوتاهی را خیلی خوب ‏داراست. در زیرتیتر، این جمله کار شده است: «سازندگی دوگانه اسحاق جهانگیری و محمدباقر قالیباف را ‏بررسی می‌کند:» گذاشتن دونقطه در پایان زیرتیتر درست نیست. در پایین زیرتیتر نیز جمله دیگری کار شده ‏است که کارکرد سوتیتر را دارد.‏

‏«توقف بازار پشت دیوار بورس» تیتر روزنامه هفت صبح است که با یک سو‌تیتر کامل شده است. یکی از ‏کلمات همنشین با بازار، کلمه «رکود» است که اگر به جای کلمه «توقف» در تیتر هفت صبح استفاده می‌شد ‏هارمونی بهتری به تیتر می‌داد.‏

عکس و تیتر روزنامه آرمان امروز با یکدیگر هماهنگی ندارند. روزنامه، تیتر «شمارش معکوس برای ‏شورای نگهبان» را انتخاب کرده است در حالی که عکس مربوط به صف رای‌دهندگان در انتخابات گذشته ‏است. روزنامه می‌توانست با توجه به ماهیت تیتر عکسی از اعضای شورای نگهبان را کار کند.‏

تیتر روزنامه اعتماد (حق متفاوت بودن) یک تیتر کوتاه است. جمله‌ای که بالای آن در جایگاه روتیتر قرار ‏گرفته است نشانه‌های زیرتیتر را دارد بنابراین باید گفت که در جای درست کار نشده است.‏

روتیترِ روزنامه ایران می‌توانست بدون فعل نیز نوشته شود. یک تیتر فرعی در صفحه اول روزنامه با عبارت ‌‏«تولید میلیونی مسکن بعد از یک دهه توقف» کار شده است. تیتر ایراد نحوی دارد؛ مَسکن را می‌سازند، ‏تولید نمی‌کنند. ‏

روزنامه کیهان تیتر بلندی را نوشته است که با ویژگی کوتاهی تیتر در تضاد است. «عبرت از گذشته و ‏سرمشق از رئیسی معیار اصلی در انتخابات پیش رو» تیتر این روزنامه است که با روتیترِ «کیهان بررسی ‏کرد» کار شده است. برای رعایت کوتاهی در تیتر، بخشی از آن باید به عنوان روتیتر استفاده می‌شد. روزنامه ‏می‌توانست عبارت «عبرت از گذشته و سرمشق از رئیسی» را برای روتیتر و «معیار اصلی در انتخابات پیش ‏رو» را برای تیتر انتخاب کند.‏

روتیتر روزنامه همشهری «قتل عام خونین بیش از ۲۱۰ فلسطینی در اردوگاه النصیرات» می‌توانست با ‏اندکی تغییر به صورت «بیش از ۲۱۰ فلسطینی در اردوگاه النصیرات قتل عام شدند» در زیرتیتر استفاده ‏شود و به جای آن یک روتیتر کوتاه کار شود.‏

تیتر روزنامه جمهوری اسلامی (جنایت بزرگ رژیم صهیونیستی در مرکز غزه با ۲۱۰ شهید و ۴۰۰ ‏زخمی) می‌توانست با روتیتر تنظیم شود. بدین ترتیب که «جنایت بزرگ رژیم صهیونیستی در مرکز غزه» به ‏عنوان تیتر و «۲۱۰ شهید و ۴۰۰ زخمی» به عنوان روتیتر کار می‌شد.‏

عکس روزنامه ابتکار با نوشته مناظره ۱۴۰۰ باید پیش از چاپ با فوتوشاپ اصلاح و عدد ۱۴۰۰ از عکس ‏پاک یا ۱۴۰۳ می‌شد.‏

تیتر روزنامه جوان (آخرین فشارها به شورای فشارناپذیر) تیتر جذابی است که در عین سادگی، کوتاه ‏نیز است. این تیتر با یک سوتیتر تکمیل شده است.‏

روزنامه خراسان که دیروز تیتری با موضوع سوریه و جزایر سه‌گانه ایرانی خلیج‌فارس کار کرده بود، امروز به ‏عادی‌شدن روابط سیاسی بین ایران و بحرین پرداخته است و تیتر «تهران-منامه در مسیر تنش‌زدایی» را ‏کار کرده است. این تیتر، یک تیتر مناسب با گزارش خبری است.‏

♦️فردارسانه

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran

.
⭕️تازه‌ترین نظرسنجی ایسپا:
🟩 میزان مشارکت در انتخابات افزایشی است
🔴 ۴۴.۴ درصد قطعاً و ۷.۳ درصد به احتمال زیاد رأی می‌دهند
🟠 ۱۵ درصد هنوز مردّدند

🍀 @mardomdaran

💠 مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) به تازگی نتایج جدیدترین نظرسنجی انتخاباتی خود را منتشر کرده است که در ادامه بخش‌های مهم آن را به‌‌نقل از ابراهیم شیرعلی، رئیس این مجموعه می‌خوانید.(این نظرسنجی پیش از معرفی نامزدهای تأیید صلاحیت‌شده صورت گرفته است.)

🔸 ۴۴.۴ درصد از شهروندان گفته‌اند قطعاً در انتخابات ریاست جمهوری مشارکت خواهند کرد و ۷.۳ درصد اشاره داشتند به احتمال زیاد در این انتخابات شرکت می‌کنند.

🔸نزدیک به ۱۵ درصد نیز هنوز درخصوص شرکت یا عدم شرکت در انتخابات تصمیم نگرفته و مردد هستند.

🔸 ۲۸.۷ درصد از مردم هم بیان داشتند به هیچ وجه در این انتخابات شرکت نخواهند داشت.

🔸«عدم تأثیر انتخابات در بهبود وضعیت کشور»، «اعتراض به مسائل و مشکلات اقتصادی و معیشتی»، «احتمال عدم تأیید صلاحیت نامزد مورد نظر پاسخگویان» و «نبودن فردی کارآمد در بین نامزدها» در انتخابات پیش‌رو از جمله دلایل افرادی بوده است که بیان کرده‌اند به هیچ ‌وجه در انتخابات شرکت نخواهند کرد و یا احتمال کمی دارد در انتخابات شرکت ‌کنند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
🟩 تیترهای جعلی
🍀
@mardomdaran
✍️حجت الله عباسی

💠 تجاری شدن رسانه ها و کسب درآمد به هر قیمت خواب را از چشمان پاره ای سردبیران سایت های اینترنتی ربوده و آنها را بیقرار کرده است.

🔸فراوان پیش آمده است در موتور جستجوی یک سایت اینترنتی، تیتر خبر یا مطلبی را جستجو کرده و وقتی آن را باز می کنی، هیچگونه موجودیتی از تیتر در متن خبر یا مطلب یافت نمی شود. این هم مصداق مردم آزاری و روی اعصاب رفتن از نوع جدید است!

🔸روند  تجاری شدن رسانه ها را دو فیلسوف مکتب انتقادی یعنی آدورنو و هورکهایمر «صنعت فرهنگ» نامیده اند و دال بر آن است که رسانه های جمعی بجای «ایفای نقش اجتماعی» فرایند «صنعتی شدن» و « تجاری شدن» را در پیش گرفته اند.

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/مردم داران ایران/com.mardomdaran
.
🟢 شعار انتخاباتی هر کاندیدا چیست؟

🍀 @mardomdaran

⚪️ پزشکیان، برای ایران

⚪️ پورمحمدی، دولت قرار؛ عدالت ثروت، قدرت

⚪️ جلیلی، یک جهان فرصت، یک ایران جهش؛ هر ایرانی یک نقش باشکوه

⚪️ زاکانی، دولت خدمت

⚪️ قاضی‌زاده، دولت مردم و خانواده

⚪️ قالیباف، خدمت و پیشرفت

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardimdaran
.
🟩 فرافکنی رسانه ملی
🍀
@mardomdaran
✍️ دکتر حجت الله عباسی

💠 رسانه ملی رویه ای دارد و نتایج نظرسنجی های انتخاباتی مرکز تحقیقات و سنجش برنامه ای سازمان را معمولا اعلام نمی کند.

🔸مدیران رسانه ملی بعد از هر انتخابات پشت بلندگو! می روند و با خودشیفتگی از موفقیت ها و صحت نظرسنجی های انتخاباتی سازمان سخن می گویند!

🔸در انتخابات اسفند پارسال، گاهی خبرگزاری های همسو
اطلاعات نظرسنجی ها را به نقل از سازمان منتشر کرده و چون پس از انتخابات چنین پیش بینی محقق نشد، مرکز تحقیقات سازمان آن را به بدخواهی دشمنان! نسبت داد!

🔸پیشنهاد مشخص این است رسانه ملی برای دفاع از اعتبار خود، نتایج نظرسنجی‌های انتخابات ریاست جمهوری را به‌موقع منتشر کند و بعد از انتخابات هم افکار عمومی درباره صحت و میزان تحقق نتایج آنها قضاوت می کند!

🍀 مردم‌داران ایران
🍀 https://www.tg-me.com/mardimdaran
This media is not supported in your browser
VIEW IN TELEGRAM
☀️ به نامِ خداوندِ روشنْ ضمیر
خداوندِ روشنگرِ بی‌نظیر

💠 @qoranrooz
خانه ای بسازید لبریز از آرامش
دیوارهایش را باعشق
پیرامونش را با آب زلال مهر و صلح
منظره اش را با افکار سالم و سبز بیارایید
زندگی فقط یک بار فرصت است
دریابیدش...

🌸 سلام
روزتون بر وفق مراد


▫️ اعوُذُ بِاللهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیمِ
▫️ بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

☘️ وَلَوْلَا فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَرَحْمَتُهُ لَهَمَّتْ طَائِفَةٌ مِنْهُمْ أَنْ يُضِلُّوكَ وَمَا يُضِلُّونَ إِلَّا أَنْفُسَهُمْ ۖ وَمَا يَضُرُّونَكَ مِنْ شَيْءٍ ۚ وَأَنْزَلَ اللَّهُ عَلَيْكَ الْكِتَابَ وَالْحِكْمَةَ وَعَلَّمَكَ مَا لَمْ تَكُنْ تَعْلَمُ ۚ وَكَانَ فَضْلُ اللَّهِ عَلَيْكَ عَظِيمًا

اگر فضل و رحمت خدا شامل حال تو نبود، گروهی از آنان تصمیم داشتند تو را گمراه کنند؛ اما جز خودشان را گمراه نمی‌کنند؛ و هیچ‌گونه زیانی به تو نمی‌رسانند. و خداوند، کتاب و حکمت بر تو نازل کرد؛ و آنچه را نمی‌دانستی، به تو آموخت؛ و فضل خدا بر تو (همواره) بزرگ بوده است.

Were it not for Allah’s grace and His mercy on you, a group of them were bent on leading you astray; but they do not mislead anyone except themselves, and they cannot do you any harm. Allah has sent down to you the Book and wisdom, and He has taught you what you did not know, and great is Allah’s grace upon you.

اگر رحمت و فضل يكتا خدا
نبُد شامل حالتْ اى مصطفى
گروهى از اعداء ناراست‌خو
«كه هستند با راه و رسمت عدو»
كمربسته بودند كز راه راست
تُو را دور سازند با ميل و خواست
و ليكن فقط خويش را از صواب
بكردند دور آن گروه خراب
كه هرگز نشايد كه با مكر و شرّ
رسانند بر تو زيان و ضرر
تُو را داده يزدان يكتا، كتاب
به رويت گشوده‌ست راه صواب
هرآن چيز آگه نبودى از آن
بياموخت بر تو خداى جهان
تُو را اى محمد (ص) ز پروردگار
رسد فضل و رحمت برون از شمار
--------------------
👈 قرآن کریم؛ سوره نساء، آیه‌ ۱۱۳

💠 کانال تلگرامی آیات روزانه قرآن کریم
💠 https://www.tg-me.com/qoranrooz
💠 کانال آیات روزانه قرآن کریم در ایتا
💠 https://eitaa.com/qoranrooz
2024/07/01 06:49:06
Back to Top
HTML Embed Code: